Beide reizen (zowel naar Andalusië als Portugal) duren 6 dagen. We verblijven in een luxe huis, hotel of B&B met zwembad en voorop staat dat iedereen kan genieten en ontspannen, maar natuurlijk ook de tijd van zijn leven heeft met het fotograferen. 

De reizen worden bewust in het voorjaar en in het najaar georganiseerd omdat het weer dan zeer aangenaam is.

Naast de fotoshoots wordt altijd tijd ingepland om hulp bij het fotobewerken te krijgen. De groepen zijn niet groter dan 7 personen om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven. 


Andalusië


Vanuit Malaga gaan we met een huurauto naar onze luxe verblijf. Vanuit deze locatie worden de prachtige fototrips georganiseerd.

De Andalusische paarden vormen een belangrijk onderdeel bij deze reis. We zetten de paarden bij zacht licht op de foto bij het strand en je bezoekt stallen waar je normaal gesproken niet komt. Er is ook gelegenheid om zelf een buitenrit te maken op zeer brave paarden. Portugal

We landen op Lissabon en daarna gaan we naar een 4 sterren hotel in Golega of een Quinta waar luxe kamers zijn.
Golega is de paardenhoofdstad van Europa en dat is duidelijk te merken! Midden in het stadje ligt een grote arena waar mensen hun paarden trainen en achter iedere deur vind je zo'n beetje een paardenstal.
Het is al heel sfeervol als je lekker op een terrasje zit en er komt gewoon iemand op een prachtig paard voorbij rijden. Dat is daar aan de orde van de dag.

Er worden prachtige shoots georganiseerd en er is tijd voor ontspanning. Maar wat een geweldige contacten hebben we hier waar je we foto's gaan maken. Op het strand of voor een typisch Portugese kerk. We organiseren iedere keer mooie settings.Er is altijd de mogelijkheid om zelf iets te ondernemen in de mooie omgeving.
Voor beide reizen geldt.....niets moet alles mag!

Mocht iets niet door kunnen gaan door weersomstandigheden dan kijken we direct of we dit op een ander tijdstip kunnen inhalen.